Cassis en Bandol

Cassis en Bandol                                        69€/pers

Departure 9h30 – Return 19h00

Speciaal voor onze gasten die al meerdere malen in Antibes zijn geweest en denken dat ‘ze het allemaal al hebben gezien’, organiseert Duma Reizen een andere unieke excursie naar Cassis en Bandol.

Gelegen op slechts een paar kilometer van Marseille, vindt u het pittoreske dorp Cassis. Niet zoals de meeste van de andere dorpen langs de Middellandse Zee, is in Cassis niets veranderd en lijkt de tijd er stil te hebben gestaan. In Cassis geen grote jachten, enkel houten vissersbootjes die elke ochtend de verse vis aan de restaurants in de gezellige haven leveren. Tegenwoordig is de haven omringd met mooie winkeltjes, cafés en restaurants. Als u al onder de indruk van de haven bent, zullen de schitterende calanques u nog meer versteld laten staan. Deze ‘fjorden van de méditerrannée’ zijn een waar paradijs. Als u hebt gekozen voor een bezoek aan de calanques, kunt u vanuit de haven met een boot de calanques bezoeken vanaf de waterkant.

Bandol Bij wie de plaatsnaam bekend voor komt, gaat vast toch een lichtje branden: Bandol, hoofdstad van de Zuid Franse wijnindustrie. Gelegen in het departement “Le Var”, vlakbij Toulon, is Bandol absoluut een bezoekje waard. Buiten de uitgestrekte wijnvelden, is de kustijn adembenemend. Niet voor niets ligt in deze regio het buitenverblijf van de Franse president!

FACEBOOK

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste excursie-updates en het huidige programma!

RESERVEER ONLINE