Over ons

 

Onze thuisbasis is Restanque du golf de st Tropez**** in Grimaud, waarover u op de volgende pagina’s meer zult ontdekken. Op ons kantoor kunnen onze gasten immer binnenlopen voor informatie omtrent het , onze TAXI/SHUTLE naar alle vliegvelden in de omgeving Nice, Toulon, Marseille en handige tips en uiteraard om informatie te verkrijgen over ons brede scala aan EXCURSIES. Ons personeel spreekt Nederlands, Frans, Italiaans, Engels, Duits en Russies

De Côte d’Azur ofwel de Franse Riviera is één van de meest geliefde en bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het gebied tussen St Tropez en de Italiaanse grens bestaat uit zonovergoten stranden, een bruisend uitgaansleven en een schitterend achterland, de Provence. Met gemiddeld 360 ‘zon’dagen per jaar en de azuurblauwe zee is het een ultieme vakantiebestemming.

Alleen bij De Côte d’Azur Specialist wordt u verwend met exclusieve excursies!
Exclusief, want elke excursie wordt door uw gids Achilles Durlinger tot een ware belevenis gemaakt. Snuif de heerlijke geuren van de Provence op, voel de verkoelende zeebries in uw gezicht, onderga het bruisende, hectische leven aan de kust en adem de vredige stilte van de landelijke dorpjes!

Voor meer info stuur een email naar info@dumareizen.nl of gebruik ons contactformulier.

Telf: 0033670230833