Excursies aan de Côte d'azur

Volg onze gids...

Onze Bussen

Exclusieve excursies

Alleen bij De Côte d’Azur Specialist wordt u verwend met exclusieve excursies!
Exclusief, want elke excursie wordt door uw gids Achilles Durlinger tot een ware belevenis gemaakt. Het vervoer met de bus, snuift u de heerlijke geuren van de Provence op, voelt u de verkoelende zeebries in uw gezicht, ondergaat u het bruisende leven aan de kust en ademt u de vredige stilte van de landelijke dorpjes. Al meer dan 40 jaar verblijft Achilles het grootste gedeelte van het jaar aan de Côte d’Azur, waardoor hij u precies naar die exclusieve plaatsjes brengt en amuseert hij u met anekdotes. Kortom, u maakt kennis met de Côte d’Azur op een onnavolgbare wijze.

Een onbewoond eiland, een privéboot, tropisch water, exotische vissen en mysterieuze monniken…

Maak uw vakantie nog specialer met een exclusieve excursie met een privéboot naar een van de meest onbekende en best bewaard gebleven geheimen van de Côte d’Azur: St. Honorat. Het bezoeken van dit eiland is een geweldige ervaring voor jong en oud. We vertrekken vanuit de haven van Mandelieu, waarna we in een half uur op het eiland aan zullen komen en we zullen starten met een tour over het eiland. U zult zien dat u het eiland voor zich alleen heeft als we de kust achter ons laten en de natuur ingaan. Verborgen overblijfselen uit de tijd van Napoleon, bunkers uit de Tweede Wereldoorlog, exotische dieren en bovenal een overweldigende natuur zullen u versteld laten staan. We zullen gezamenlijk het langs het vluchtfort  lopen en de kathedraal van de Lérins gaan bezoeken alvorens terug te keren naar de boot waar we de lunch zullen nuttigen. Er is snorkelapparatuur aanwezig in elke mogelijke maat, en zullen u leren snorkelen indien het de eerste keer is. U zult zien dat u binnen no-time omgeven bent door scholen bontgekleurde vissen.

De Côte d’Azur of wel de Franse Riviera is één van de meest geliefde en bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het gebied tussen St Tropez en de Italiaanse grens bestaat uit zonovergoten stranden, een bruisend uitgaansleven en een schitterend achterland (Provence). Met gemiddeld 360 ‘zon’dagen per jaar en de azuurblauwe zee is het een ultieme vakantiebestemming.

FACEBOOK

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste excursie-updates en het huidige programma!

RESERVEER ONLINE