Excursiess aan de Côte d'azur

Volg onze gids...

Boottochten

Bezoek de eilanden gemakkelijker

De Côte d’Azur Specialist, AL MEER DAN 40 JAAR!

Exclusieve excursies

Alleen bij De Côte d’Azur Specialist wordt u verwend met exclusieve excursies!
Exclusief, want elke excursie wordt door uw gids Achilles Durlinger tot een ware belevenis gemaakt. Met vervoer via bus en boot, snuift u de heerlijke geuren van de Provence op, voelt u de verkoelende zeebries in uw gezicht, ondergaat u het bruisende leven aan de kust en ademt u de vredige stilte van de landelijke dorpjes. Al meer dan 40 jaar verblijft Achilles het grootste gedeelte van het jaar aan de Côte d’Azur, waardoor hij u precies naar die exclusieve plaatsjes brengt en amuseert hij u met anekdotes. Kortom, u maakt kennis met de Côte d’Azur op een onnavolgbare wijze.

De Côte d’Azur of wel de Franse Riviera is één van de meest geliefde en bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het gebied tussen St Tropez en de Italiaanse grens bestaat uit zonovergoten stranden, een bruisend uitgaansleven en een schitterend achterland (Provence). Met gemiddeld 360 ‘zon’dagen per jaar en de azuurblauwe zee is het een ultieme vakantiebestemming.

Excursiepakket

Indien u bij uw boeking excursies wenst, geven wij extra korting in de vorm van een excursiepakket. U betaalt €85 per persoon en u mag naar eigen keuze excursies uitzoeken t.w.v. €100,- (korting €15 per persoon)

FACEBOOK

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste excursie-updates en het huidige programma!

RESERVEER ONLINE