Goed om te weten

Nuttige informatie

Alles wat u moet weten over Duma Reizen, de huur van uw mobile home, waarborg, verzekering, reservering en alle adviezen om u te helpen slagen in uw reis en geniet van uw vakantie in de beste omstandigheden.

REISTIPS

 • Denkt u aan uw identiteitskaart/paspoort! Het mag niet verlopen zijn. 
 • Vergeet uw reisverzekering niet. Elders op deze pagina vindt u informatie hoe u bij Duma Reizen een reisverzekering kunt afsluiten.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.

REISBESCHEIDEN

Na ontvangst van uw restbetaling ontvangt u uw reisbescheiden:

 • een reisbevestiging (voucher) voor uw accommodatie
 • algemene informatie over de camping
 • toeristische informatie

 

SPECIALE WENSEN

Uiteraard is ons hele aanbod erop gericht zo veel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Maar misschien heeft u twee stacaravans naast elkaar nodig, of een babybedje. Heeft u speciale wensen of voorkeuren, geef die dan door aan onze medewerkers. Zij zoeken meteen voor u uit wat er mogelijk is.

AANKOMST-EN VERTREK

Op uw aankomstdag kunt u na 16.00 uur in uw accommodatie terecht (niet eerder). Op de vertrekdag dient u tussen 8.30 en 10.00 uur uit te checken.

VLIEGREIZEN

Ook is er de mogelijkheid om per vliegtuig naar de Côte d’Azur te reizen.
Vanaf Schiphol en Brussels Airport vertrekken verschillende vluchten naar Nice. U kunt gebruik maken van onze shuttle service van/naar de camping vanuit Nice, Toulon of Marseille. Wij hebben ook taxies die u naar iedere gewenste bestemming kunnen brengen

WAARBORGSOM CAMPING / EINDSCHOONMAAK

Per mobile home vragen wij u een waarborgsom (€200),die u ter plaatse dient te voldoen. U ontvangt deze borgsom retour na de eindcontrole op de dag van vertrek. Blijkt uit de eindcontrole dat de volgende gasten niet zonder extra schoonmaak de stacaravan kunnen betrekken, brengen wij u schoonmaakkosten in rekening.

VERZEKERINGEN

Verzekeren is beslist noodzakelijk: Allerlei reisverzekeringen geven een gedeeltelijke dekking van risico’s die u op vakantie loopt. Toch is een specifieke reis- en annuleringsverzekering van groot belang. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

 • Met de reisverzekering verzekert u uw bagage, maar het is meteen ook een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering, terwijl zo nodig ook repatriëring wordt vergoed. Bovendien kunt u wereldwijd gebruik maken van de hulpverlening van de ANWB Alarmcentrale.
 • Met de annuleringsverzekering dekt u de kosten als u de reis om dwingende redenen (bijvoorbeeld ziekte of sterfgeval in de familie) moet annuleren. 

REISVOORWAARDEN

Voor alle op deze website aangeboden arrangementen gelden normale reisvoorwaarden vergelijkbaar met de ANVR-voorwaarden.

Zie hieronder de voorwaarden:

ANNULERING DOOR DE REIZIGER

Indien een reisovereenkomst wordt geannuleerd, of indien er niet binnen de gestelde termijn wordt betaald zijn voor iedere boeking naast de eventuele reserveringskosten de volgende bedragen verschuldigd:

 • Bij annulering tot 56 dagen voor de dag van vertrek 25% van de reissom (aanbetaling)
 • Bij annulering vanaf dag 56 tot dag 28 voor de dag van vertrek: 50% van de reissom.
 • Bij annulering vanaf dag 28 tot dag 14 voor de dag van vertrek: 75% van de reissom.
 • Bij annulering vanaf dag 14 tot dag van vertrek: 100% van de reissom.
 • Bij annulering op de dag van vertrek of later: de volledige reissom.
 • De annuleringskosten zullen nooit de reissom overschrijden.
 • Een annulering moet uitsluitend schriftelijk worden doorgegeven, via e-mail info@dumareizen.nl

Wij raden u dan ook aan om u hier tegen te verzekeren via een annuleringsverzekering.

TELEFONISCH BOEKEN (€15 extra) of via de website: gemakkelijker kan niet!

Boeken bij Duma Reizen is heel eenvoudig. U belt 043 2010107 en u wordt door één van onze medewerk(st)ers vriendelijk en snel geholpen, of via de website. Daarna ontvangt u per post of per email het boekingsformulier met de aanbetaling (direct te voldoen) en het restantbedrag. Het restantbedrag dient acht weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. Bij reservering binnen acht weken voor vertrek voldoet u het totaalbedrag in eens.

KLACHTEN

Als een op de plaats van bestemming geconstateerde nalatigheid bij de uitvoering van de reisovereenkomst leidt tot een klacht, dan dient deze zo spoedig mogelijk kenbaar te worden gemaakt bij Duma Reizen en de verstrekker van de betrokkene dienst die ter stond moeten streven naar een passende oplossing.

Indien uw klacht niet is gemeld tijdens uw verblijf, verliest u alle rechten.

De aansprakelijkheid van Duma Reizen is in ieder geval beperkt tot maximaal het boekingsbedrag.

Duma Reizen

Mobilhome verhuur en excursies aan de Côte d'Azur

emblemeduma

Duma Reizen, de Côte d'Azur Specialist, AL MEER DAN 40 JAAR!

Bekijk de brochure online

cover2a

RESERVEER ONLINE