Duma Reizen

Ile St-Honorat

Ile St Honorat                           129€/pers

Departure 10h00 – Return 18h00

INCLUSIEF Lunch & dranken en snorkelen

Een onbewoond eiland, een speedboot, tropisch water, exotische vissen en mysterieuze monniken…

Maak uw vakantie nog specialer met een exclusieve excursie per speedboot naar een van de meest onbekende en best bewaard gebleven geheimen van de Côte d’azur.

Saint Honorat. Het bezoeken van dit eiland is een geweldige ervaring voor jong en oud. We vertrekken vanuit de prachtige haven van Mandelieu, waarna we in een half uur op het eiland aan zullen komen. Na het anker te hebben uitgegooid in het tropisch blauwe water, starten we met een wandeling over het eiland waarbij uw gids Achilles u alle geheimen van Saint Honorat uit de doeken zal doen. U zult zien dat u het eiland voor zich alleen heeft als we de kust achter ons laten en de natuur ingaan. Verborgen overblijfselen uit de tijd van Napoleon, bunkers uit de Tweede Wereldoorlog, exotische dieren en bovenal een overweldigende natuur zullen u versteld laten staan. We zullen gezamenlijk langs het vluchfort lopen en de kathedraal van de het Abbaye de Lérins gaan bezoeken, waarbij we in de boutique van de monniken de exclusieve wijnen zullen aanschouwen die de monniken fabriceren.

Bij terugkeer op de boot zullen we de lunch nuttigen. Er is snorkelapparatuur aanwezig in elke mogelijke maat, en zullen u leren snorkelen indien het de eerste keer is. U zult zien dat u binnen no-time omgeven bent door scholen bontgekleurde vissen die uit uw handen zullen eten!

Vraag naar onze introductiefilm of naar onze fotoboeken !

FACEBOOK

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste excursie-updates en het huidige programma!

RESERVEER ONLINE