Omgeving

Viert u bij ons vakantie, dan bevindt u zich in het populairste vakantiegebied van Europa!

Of u nu van rust houdt, van cultuursnuiven of lekker luieren aan de strand… er is voor ieder wat wils. Blijf vooral niet aan de kust hangen, en trek er ook op uit om het prachtige achterland te ontdekken.

Vraag ons om tips en stap ook zeker een keertje me aan boord van onze mini-bus of speed boat voor een gezellige en leerzame excursie, voor jong en oud.

 

Transfer Airport Shuttle

Wij bestaan sinds 1973 en zijn in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de taximarkt. Ons motto is eenvoudig: het vervoeren van passagiers. Zo snel en veilig mogelijk voor de beste prijs.

Meer info »

Carnaval van Nice

Het carnaval van Nice is het grootste carnaval van Frankrijk en een van de beroemdste ter wereld. Totaal niet te vergelijken bij onze Nederlandse manier van carnaval!

Meer info »


Picasso Museum in Antibes

Gebaseerd op de oude acropolis van de Griekse stad Antipolis , Romeinse castrum , de residentie van de bisschoppen in de Middeleeuwen ( 442-1385 )

Meer info »

Cours Saleya in Nice

Beschut door mooie gestreepte gordijnen, honderden bloemen maken je het oog. Het zal moeilijk zijn om de kleurrijke geraniums, fuchsia's weerstaan ​​om een intens paars

Meer info »